Spinazie fritata
Probeer het nog maar een keer !! voor een vleesloze dag, Spinazie Fritata,
ingredienten:
300 gr aardappelen, gekookt
1 ui
1 teen knoflook
1 eetl, olijfolie
200 gram verse spinazie
3 eieren
2 eetl melk 1 tl kerry
15 gr platte peterselie
40 gr gruyére
Bereiden:
verwarm de oven voor op 200 graden, snijd de aardappelen in blokjes van ca 1 cm, snijd de ui in ringen en snijd de knoflook fijn, verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en de knoflook 3 min. oplaag vuur, voegde spinazie toe en laat slinken, roor de aardapel erdoor en verdeel het over een ovenschaal.
klop de eieren los met melk en kerrypoeder, snijd de peterselie fijn, rasp de kaas, meng de peterselie en gruyére door de eimengsel en verdeelover een ovenschaal.
klop de eieren los met melk en kerrypoeder, snijd de peterselie fijn, rasp de kaas, meng de peterselie en gruyére door de eimengsel en verdeel het over de ovenschotel en bak in 20 minuten gaar.
Eet smakelijk!
Maak jouw eigen website met JouwWeb