Spinazie fritata

 

Probeer het nog maar een keer !!  voor een vleesloze dag, Spinazie Fritata,

 

ingredienten:

 

300 gr aardappelen, gekookt

1 ui

1 teen knoflook

1 eetl, olijfolie

200 gram verse spinazie

3 eieren

2 eetl melk 1 tl kerry

15 gr platte peterselie

 40 gr gruyére

 

Bereiden:

 

verwarm de oven voor op 200 graden, snijd de aardappelen in blokjes van ca 1 cm, snijd de ui in ringen en snijd de knoflook fijn, verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en de knoflook 3 min. oplaag vuur, voegde spinazie toe en laat slinken, roor de aardapel erdoor en verdeel het over een ovenschaal.

 

klop de eieren los met melk en kerrypoeder, snijd de peterselie fijn, rasp de kaas, meng de peterselie en gruyére door de eimengsel en verdeelover een ovenschaal.

 

klop de eieren los met melk en kerrypoeder, snijd de peterselie fijn, rasp de kaas, meng de peterselie en gruyére door de eimengsel en verdeel het over de ovenschotel en bak in 20 minuten gaar.

 

Eet smakelijk!