Lasagna met zalm en broccoli :

INGREDIËNTEN voor 3-4 personen

•          4 zalmfilets

•          Ongeveer 16 lasagnevellen

•          1 broccoli, in roosjes

•          100 ml alpro soya light room

•          2 koffielepels olijfolie

•          nootmuskaat

•          peper en zout

BEREIDING

1.   Verwarm de oven 10 minuten voor op 180°C.

2.         Kook de broccoli beetgaar in lichtgezouten water. Giet af. Voeg 1 koffielepel olijfolie toe en plet dit met een pureestamper. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

3.         Snij de zalmfilets in fijne plakjes. Kruid met peper en zout.

4.         Bestrijk de bodem van de schaal lichtjes met olijfolie. Schik de lasagnevellen, de broccolipuree en de zalm er in laagjes in. Eindig met broccolipuree. Lepel er de room over en schuif ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Variante : als je wil kan je er geraspte kaas over strooien om te gratineren voor dat je het geheel 30 minuten in de oven steekt

Maak jouw eigen website met JouwWeb